
Lunch en diner
Vegetarische burgers
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
539 kcal 19 g eiwit 68 g koolhydraten 19 g vet
Ingrediënten
rode linzen, wortel, rode bonen, sjalot, knoflook, Ei, currypoeder, edelgist, volkoren rogge bolletjes, tartarsaus, ui, sla bladeren, tomaten, komkommer, zout, peper
- 100 g rode linzen in droge staat
- 2x middelgrote wortel (2x 120g)
- 200 g voorgekookte rode bonen
- 1x sjalot (schillen)
- 2 teentjes knoflook (schillen)
- 1x kleiner ei
- 1 theelepel currypoeder
- 1 theelepel edelgist
- 6x volkoren broodje
- 6 eetlepels vegan tartarsaus (ca 90 g)
- ½x middelgrote rode ui (in plakjes snijden)
- 70 g verse sla bladeren
- 2x middelgrote tomaat (in plakjes snijden)
- 100 g komkommer (in plakjes snijden)
- zout
- peper