Thaise risotto met kokosmelk en cashewnoten

Lunch en diner

Thaise risotto met kokosmelk en cashewnoten

45 min 45 min 30 min 30 min Gemiddeld Gemiddeld 4 portie 4 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

578 kcal 15 g eiwit 61 g koolhydraten 31 g vet

Ingrediënten

Basmatirijst, koolzaadolie, paprika, rode paprika, zout, kokosmelk, spinazie, cashewnoten, limoen, chillipepers

Bereidingswijze

Giet 2,5keer zoveel water over de gespoelde rijst, voeg een snufje zout toe en kook op een laag vuur.

Rooster de cashewnoten in de oven - 10 minuten bij 180 °C.

Bak de in blokjes gesneden paprika en fijngehakte chilipeper in olie, voeg zout, kokosmelk en gekookte rijst toe, roer alles goed door elkaar.

Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte spinazie, geroosterde cashewnoten, limoensap en geraspte limoenschil toe en meng alles goed door elkaar.

TIP