Spaghetti met tofu saus

Lunch en diner

Spaghetti met tofu saus

25 min 25 min 15 min 15 min Makkelijk Makkelijk 2 portie 2 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

688 kcal 30 g eiwit 51 g koolhydraten 40 g vet

Ingrediënten

volkoren pasta, koolzaadolie, ui, knoflook, tofoe, sojaroom, daslook, spinazie, zout

Bereidingswijze

Breng gezouten water aan de kook en kook de spaghetti volgens instructies op de verpakking (ca 8-10 minuten op een middelgroot vuur).

In de tussentijd verhit koolzaadolie in een pan en fruit er ui op een middelgroot vuur (2-3 minuten).

Voeg knoflook toe en bak verder op middelgroot vuur voor ca 2 minuten.

Voeg er vervolgens de fijn geraspte tofu en bak voor 5 minuten (steeds op middelgroot vuur).

Schenk sojaroom in, voeg daslook toe en breng op smaak met zout naar wens.

Roer saus samen met de pasta en spinazie en serveer.

TIP