Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Rode bosbessentaart
Toevoegen aan favorieten

Rode bosbessentaart

310 min 50 min Moeilijk 10 portie

Gun uzelf een portie mineralen en vitaminen A, B en C in de leukste vorm dat er is, namelijk in de vorm van een taart! Deze rode bosbessentaart ziet er prachtig uit en zorgt tegelijkertijd ook voor uw gezondheid.

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

383 kcal 9g eiwit 26g koolhydraten 26g vet

Ingrediënten

kokosolie, kwark, amandelmelk, havervlokken, volkorenmeel

Bereidingswijze

Alle ingrediënten voor de sponse meng samen en maak er een deeg van.

Pak het deeg in een voor voedsel geschikte folie en laat voor 2 uur afkoelen.

Verwarm de oven voor op 190°C.

Rol het afgekoelde deeg uit op een licht bebloemd werkblad en verplaats het vervolgens naar de bakvorm ingelegd met bakpapier.

Meng alle ingrediënten voor de vulling samen.

Verspreid de vulling gelijkmatig over het deeg.

Bak op 190°C voor 45-50 minuten.

Laat de taart afkoelen en doe het daarna in de koelkast voor tenminste 2 uur voordat u het gaat serveren.