Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Rijstnoedels met tofu
Toevoegen aan favorieten

Rijstnoedels met tofu

16 min 6 min Makkelijk 4 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

357 kcal 18g eiwit 12g koolhydraten 43g vet

Ingrediënten

rijstnoedels, citroen, honing, umeboshi-azijn, olijfolie, tofoe, wortel, doperwten, koriander, chilli, zout

Bereidingswijze

In een grotere pot breng water aan de kook. Als het water kookt, voeg er zout toe en doe de noedels in. Kook ongeveer 6 minuten op een matig vuur (volg de instructies op de verpakking).

Maak de dressing: In een kleinere kom mix citroensap, citroenschil, honing, umeboshi azijn, olijfolie en snufje zout samen.

Snij tofu in blokjes. Pel de wortel en rasp deze grof. Doe beide in de kom met de dressing en meng alles goed ook samen met de doperwten.

Bestrooi met koriander en chili en serveer met de rijstnoedels.