Pompoenbrownies

Gezond snoepen

Pompoenbrownies

40 min 40 min 35 min 35 min Makkelijk Makkelijk 8 portie 8 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

172 kcal 7 g eiwit 13 g koolhydraten 10 g vet

Ingrediënten

pompoenpuree, pindakaas, havervlokken, holandse kakao, vanille-extract, zout, bakpoeder, esdoornsiroop, Ei

Bereidingswijze

In een grotere kom meng pompoenpuree, pindakaas, havervlokken, ei, cacaopoeder, vanille extract, ahornsiroop, bakpoeder en een snufje zout samen en maak er een compact deeg van.

Zet een kleinere bakplaat (20 x 30 cm) neer klaar en leg er een vel bakpapier in.

Schenk het deeg in de bakplaat die ingelegd is met bakpapier.

Doe het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30-35 minuten op 180-185°C.

Brownies zou idealiter op de bovenkant krokant moeten zijn en zacht en vochtig vanbinnen.

TIP