Pompoen pannenkoekjes met kefir

Ontbijt en tussendoortjes

Pompoen pannenkoekjes met kefir

22 min 22 min 2 min 2 min Gemiddeld Gemiddeld 6 portie 6 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

248 kcal 6 g eiwit 38 g koolhydraten 8 g vet

Ingrediënten

speltmeel, bakpoeder, kaneel, gember, zout, karnemelk, kokosolie, melk, honing, pompoenpuree

Bereidingswijze

Zeef bloem en bakpoeder in een grotere kom, voeg er kaneel, gember en snufje zout toe en roer.

In een andere kom klop kefir met olie, melk en honing.

Voeg de inhoud van beide kommen aan elkaar, voeg er ook pompoenpuree toe, roer en laat het deeg voor 10 minuten even opzij.

Maak er pannenkoekjes van het deeg en bak ze op een antiaanbaklaag, liefst zonder vet.

TIP

Serveer de pannenkoekjes met uw lieveligssiroop, kwark en seizoen fruit.