
Lunch en diner
Pasta met tonijn uit de oven
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
592 kcal 25 g eiwit 75 g koolhydraten 21 g vet
Ingrediënten
volkoren pasta, olijfolie, sjalot, knoflook, tomaten, korn, rozemarijn, tijm, water, tonijn, mozzarella, zout, peper
- 400 g volkoren rogge pasta (in droge staat)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2x sjalot
- 2 teentjes knoflook (in plakjes snijden)
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 200 g voorgekookte maïs
- 200 g gesneden tomaten uit blik
- 1 theelepel gedroogde rozemarijn
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 100 ml water
- 350 g tonijn in water uit blik
- 200 g mozzarella (in plakjes snijden)
- 1 snufje zout
- 1 snufje peper