Minipizza’s van haver

Lunch en diner

Minipizza’s van haver

30 min 30 min 20 min 20 min Makkelijk Makkelijk 12 stukken 12 stukken

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

95 kcal 7 g eiwit 11 g koolhydraten 3 g vet

Ingrediënten

havervlokken, Ei, water, tijm, tomaten, kalkoenvlees, mozzarella, zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de gemalen vlok‐ ken met de eiwitten, 2 eetlepels water, zout en tijm in een kom. Bekleed een bakplaat met bakpapier en vorm 8 rondjes van het deeg, ca. 5 mm dik.

Plaats de bakplaat in de oven en bak gedurende 5 minuten. Haal de bakplaat uit de oven, bestrijk de minipizza's met ketchup, voeg de fijngesneden ham en mozzarella toe, zet terug in de oven en bak nog 15‑18 minuten.

TIP

Serveer de minipizza's met verse basilicumblaadjes. Je kunt de ham en mozzarella vervangen door champignons, bonen of tomaten.