Kaneel wafels met kefir

Ontbijt en tussendoortjes

Kaneel wafels met kefir

26 min 26 min 16 min 16 min Makkelijk Makkelijk 3 portie 3 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

523 kcal 20 g eiwit 46 g koolhydraten 26 g vet

Ingrediënten

kefir, speltmeel, chiazaad, zonnebloemolie, kaneel, bakpoeder, Ei

Bereidingswijze

Zet een wafelijzer klaar en verhit het.

Doe alle ingrediënten in een kom en klop nauwkeurig tot een glad beslag zonder klontjes.

Schenk het beslag in het wafelijzer, sluit het af en laat voor ca 1-2 minuten bakken.

Liefst de gebakken wafels nog warm serveren.

TIP

Voordat u de wafels gaat serveren begiet ze met een beetje honing of esdoornsiroop, bestrooi ze met grof gemalen walnoten en serveer bijvoorbeeld met een Griekse yoghurt.