Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet een bakvorm klaar (ca. 20 cm × 20 cm) en bekleed het met bakpapier.
Smelt de pure chocolade au bain-marie* en zet het even apart. Meng ondertussen de tahini sesampasta met de melk.
Roer dan de chocolade, noten, vanille-extract en honing erdoor. Werk voorzichtig door en begin met het toevoegen van de andere losse ingrediënten.
Giet het beslag in de vorm en bak voor 20-25 minuten bij 180 °C.
* Voor bain-marie heeft u 2 pannen van verschillende grootte nodig die in elkaar passen, maar waarbij de bodem van een kleinere pan de bodem van een grotere pan niet raakt – u kunt ook een pan en een kom (het beste glazen of roestvrijstalen) gebruiken waarin u de chocolade zult smelten. Doe een beetje water in de pan en breng het aan de kook. Zet dan het vuur laag en plaats de kom met de ingrediënten voorzichtig erop - de bodem van de kom mag het water niet aanraken. Laat de chocolade op deze manier smelten boven de hete stoom en roer het de hele tijd door.