Haverrepen met wortel

Gezond snoepen

Haverrepen met wortel

0 min 0 min 0 min 0 min Makkelijk Makkelijk 16 stukken 16 stukken

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

87 kcal 3 g eiwit 12 g koolhydraten 3 g vet

Ingrediënten

havervlokken, wortel, zonnebloempitten, bakpoeder, kaneel, vanille-extract, Ei, honing

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170-180 °C.

Meng de havermout met de wortelen, zonnebloempitten, bakpoeder en kaneel.

Klop de eieren los met het vanille-extract en de honing.

Voeg toe aan de vlokken en roer.

Breng het deeg over in een kleinere bakvorm (20x20 cm) en gebruik een houten lepel om het deeg aan te drukken. Bak bij 170-180°C voor 12-15 minuten.

Snijd het gebakken deeg in ongeveer 16 vierkanten (3x3 sneden) onmiddellijk na het uithalen.

TIP