Eiermuffins

Ontbijt en tussendoortjes

Eiermuffins

20 min 20 min 10 min 10 min Makkelijk Makkelijk 12 stukken 12 stukken

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

108 kcal 11 g eiwit 1 g koolhydraten 7 g vet

Ingrediënten

Ei, kalkoenvlees, spinazie, gedroogde tomaten, Bosui, mozzarella, tijm, zout, peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160°C. Klop in een kom de eieren los. Snijd de ham in kleinere blokjes, snij de babyspinazie fijn samen met de tomaten, bosui en mozzarella. Voeg toe aan de kom met eieren.

Breng het mengsel op smaak met zout, peper en tijm en meng. Verdeel het beslag gelijkmatig over 12 muffinvormpjes, zet ze in de oven en bak ze in 8‑10 minuten gaar en bruin.

Je kunt de muffins direct na het bakken of koud serveren.

TIP

Je kunt ingeblikte tonijn in water aan de muffins toevoegen.