Courgettekoeken met gerookte zalm

Lunch en diner

Courgettekoeken met gerookte zalm

45 min 45 min 25 min 25 min Moeilijk Moeilijk 5 portie 5 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

530 kcal 28 g eiwit 50 g koolhydraten 23 g vet

Ingrediënten

aardappels, courgette, gedroogde marjolein, zout, peper, Ei, knoflook, havervlokken, olijfolie, Griekse yoghurt, dille, gerookte zalm

Bereidingswijze

Rasp aardappelen en courgette in een grotere kom.

Voeg marjolein, ei, fijngemalen vlokken en geperste knoflook toe.

Voeg er ook zout en peper toe. Als het beslag water onttrekt, giet het af.

In het geval dat het beslag te lopend is, voeg nog een beetje gemalen havervlokken toe. Als het juist te dik is, kunt u een beetje melk toevoegen.

Doe het beslag met een opscheplepel in de pan met verhitte olijfolie en bak voor ca 3 minuten van beide kanten.

Serveer de koeken met Griekse yoghurt met gehakte dille en versier met gerookte zalm.

TIP