Chocolade muffins van kwarkbeslag

Gezond snoepen

Chocolade muffins van kwarkbeslag

40 min 40 min 30 min 30 min Makkelijk Makkelijk 12 stukken 12 stukken

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

178 kcal 7 g eiwit 15 g koolhydraten 9 g vet

Ingrediënten

Ei, kwark, honing, kokosolie, melk, speltmeel, holandse kakao, bakpoeder

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 °C. Zet 12 muffinvormpjes klaar en bekleed ze met papieren cupcakevormpjes.

Klop de eieren, kwark en honing samen in een grote kom, voeg dan de kokosolie en melk toe en roer door.

Voeg het speltmeel, de cacao en het bakpoeder toe, roer het deeg grondig door en giet het in de vormpjes. Bak voor 25-30 minuten op 165-175 °C.

TIP

U kunt de muffins voor het serveren met suiker bestrooien.