Chia pudding met banaan en walnoten

Ontbijt en tussendoortjes

Chia pudding met banaan en walnoten

10 min 10 min 0 min 0 min Makkelijk Makkelijk 1 portie 1 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

372 kcal 9 g eiwit 31 g koolhydraten 21 g vet

Ingrediënten

banaan, chiazaad, melk, walnoten

Bereidingswijze

Halveer de banaan, prak één helft met een vork en bewaar de andere voor later.

Meng de chiazaad, plantaardige melk en geprakte banaan in een kom.

Plaats de kom overnacht in een koelkast. Als u de pudding in een ander potje wilt serveren, zet dan het mengsel over nog voor het plaatsen in de koelkast.

Strooi in de ochtend de walnoten over de afgekoelde pudding en garneer hem met de andere helft van de banaan.

TIP

Als u de chia pudding zoals op de foto wilt hebben, snij de banaan in rondjes en zet deze rond de omtrek van een kleiner potje (ca. 200 ml) nog voor het plaatsen in de koelkast, giet dan het chia-mengsel erin en laat in de koelkast overnacht afkoelen.

Bestrooi de pudding in de ochtend met walnoten.