
Lunch en diner
Bulgur met paddenstoelen
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
521 kcal 15 g eiwit 79 g koolhydraten 17 g vet
Ingrediënten
olijfolie, ui, knoflook, bulgur, paddenstoelen, laurierblad, karwij, groentebouillon, gedroogde marjolein, balsamicoazijn, zout, peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 1x middelgrote gele ui (fijn snijden)
- 3 teentjes knoflook (in plakjes snijden)
- 170 g tarwe bulgur (in droge staat)
- 30 g gedroogde paddenstoelen naar keuze (minstens 10 minuten van tevoren laten weken in een beker met warm water)
- 1x laurierblad (gedroogd)
- ½ theelepel gemalen karwij
- 400 ml groentebouillon
- 1 theelepel gedroogde marjolein
- 1 eetlepels balsamicoazijn
- zout
- gemalen zwarte peper