
Lunch en diner
Bolognesesaus met gehakt
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
532 kcal 34 g eiwit 63 g koolhydraten 17 g vet
Ingrediënten
ui, wortel, bleekselderij, olijfolie, kalkoenvlees, tomaten, oregano, kippenbouillon, wijnazijn, water, volkoren pasta, parmezaanse kaas, basilicum, zout, peper
- 150 g witte ui
- 200 g wortel
- 200 g bleekselderij
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 g kalkoengehakt (max. 10% vet)
- 30 g tomatenpuree
- 2 eetlepels gedroogde oregano
- 300 ml kippenbouillon
- 400 g gesneden tomaten uit blik
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 2 l water
- 300 g volkoren spaghetti (in droge staat)
- 30 g geraspte Parmazaan
- 8 g verse basilicum (fijnhakken)
- zout
- peper