Bloemkoolpannenkoekjes

Lunch en diner

Bloemkoolpannenkoekjes

75 min 75 min 45 min 45 min Makkelijk Makkelijk 8 stukken 8 stukken

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

90 kcal 5 g eiwit 3 g koolhydraten 6 g vet

Ingrediënten

bloemkool, Ei, mozzarella, olijfolie, rozemarijn, zout, peper

Bereidingswijze

Breng gezouten water aan de kook in een pot, doe de bloemkool erin en kook hem gaar (20-25 minuten op een matig vuur).

Giet de gekookte bloemkool af en laat afkoelen.

Verwarm de oven voor op 190 °C, zet een bakplaat klaar en bekleed hem met bakpapier.

Meng de bloemkool met de andere ingrediënten en vorm het deeg tot pannenkoekjes en leg ze op de bakplaat. Bak 20 minuten bij 190 °C.

TIP

U kunt de pannenkoekjes op zichzelf eten of als bijgerecht met vlees.