Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Bananenpannenkoeken

Ontbijt en tussendoortjes

Bananenpannenkoeken

13 min 13 min 8 min 8 min Makkelijk Makkelijk 2 portie 2 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

288 kcal 10 g eiwit 26 g koolhydraten 15 g vet

Ingrediënten

banaan, Ei, havervlokken, kokosolie, speltmeel, honing, kaneel, bakpoeder

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten in een blender en blend tot een gladde massa.

Giet het beslag voor meerdere kleine pannenkoekjes in een koekenpan met anti‑aanbaklaag of gebruik bij een gewone koekenpan een eetlepel kokosolie. Bak gedurende 2 minuten aan elke kant op een matig vuur.

Verdeel de pannenkoekjes over 2 borden en serveer.

TIP

Serveer de pannenkoeken bijvoorbeeld met stukjes ba‐ naan, amandelschaafsel en een scheutje ahornsiroop.