Banana Bread

Gezond snoepen

Banana Bread

57 min 57 min 42 min 42 min Makkelijk Makkelijk 20 portie 20 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

135 kcal 3 g eiwit 20 g koolhydraten 4 g vet

Ingrediënten

banaan, kokosolie, honing, Ei, speltmeel, kaneel, melk, bakpoeder, zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Prak de bananen in een grotere kom, voeg de gesmolten kokosolie, honing (met voorkeur ook gesmolten) en eieren toe.

Klop alle genoemde ingrediënten samen. Voeg de rest van de ingrediënten toe – speltmeel, kaneel, melk, bakpoeder en zout.

Roer het beslag goed door en giet het in een cakevorm bekleed met bakpapier.

Snijd de overgebleven banaan door en leg het op het brood.

Bak het brood in een voorverwarmde oven bij 165-175 °C voor 40-45 minuten.

TIP