Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Amaranthpap met banaan
Toevoegen aan favorieten

Amaranthpap met banaan

45 min 35 min Makkelijk 1 portie

Maak een exotische pap met amaranth - het pseudograan van de oude Inca’s en Azteken. Amaranth is van natuur glutenvrij en zal al uw stress wegjagen. U hebt alleen vier ingrediënten nodig en dankzij de kokosmelk is dit recept ook lactosevrij. Deze pap smaakt heerlijk met alle soorten plantaardige melk die een dominante smaak zal toevoegen.

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

611 kcal 15g eiwit 30g koolhydraten 62g vet

Ingrediënten

amaranth, banaan, pindakaas, kokosmelk

Bereidingswijze

Kook amaranth volgens de instructies op de verpakking (ca 35 minuten in twee keer zo veel water).

Mix de gekookte amaranth met banaan, pindakaas en kokosmelk.

Doe de mix in een kom en u kunt meteen eten. De mix kunt u eventueel in de koelkast bewaren waar het min. 2 dagen goed blijft.