Gezonde Eters wordt Mandimu 🩵

Amandelpap met quinoa

Ontbijt en tussendoortjes

Amandelpap met quinoa

40 min 40 min 25 min 25 min Makkelijk Makkelijk 2 portie 2 portie

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

425 kcal 12 g eiwit 50 g koolhydraten 20 g vet

Ingrediënten

amandelmelk, honing, pindakaas, kokosnootchips, bosfruit, quinoa

Bereidingswijze

Doe quinoa in een kom en begiet het met kokend water. Verplaats vervolgens quinoa naar een pan en voeg er amandelmelk toe.

Breng aan de kook en kook voor ca 20-25 minuten op een middelgroot vuur. In het geval dat quinoa tijdens het koken aan de bodem begint vast te plakken, voeg nog een beetje water toe.

Zet de gekookte pap even op zij, breng op smaak met honing en verdeel in 2 kommen. Serveer elke portie met een lepel pindakaas en amandelschaafsel.