Met biefstuk of zelfgemaakte frietjes gaan verschillende dips en sauzen onlosmakelijk samen. En we kunnen een groot aantal van de sauzen zelf maken, van de basis- tot de kruidensauzen. Een van de basis sauzen is ketchup die gewoon niet ontbreken kan. Maak zelf een eigen en fatsoenlijke ketchup die zo lekker is.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
62 kcal
1g eiwit
11g koolhydraten
2g vet
Ingrediënten
- 1x elke grote appel
- 1x grote witte ui
- 1 eetlepels olijfolie
- 70 g rietsuikerkristal
- 1.5 eetlepels tomatenpuree
- gesneden tomaten uit 2 blikken (2× 400 g)
- 6 eetlepels azijn
- 2 theelepels zoete gemalen paprika
- 5x kruidnagel
- 3x gedroogd laurierblad
- 5x piment
- 2 theelepels zout
- 5x hele peper