Heb je champignons in huis en wil je een goede en eerlijke maaltijd maken? Dan is zelfgemaakte gnocchi van volkorenmeel met champignonsaus precies wat je nodig hebt. Zet samen met de kinderen een gnocchimakerij op en kijk hoe ze in de pot zwemmen. Je zult er veel blijer mee zijn.

Volkoren gnocchi met paddenstoelen
80 min
40 min
Gemiddeld
4 portie
Recept
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
506 kcal
21g eiwit
71g koolhydraten
12g vet
Ingrediënten
- 50 g iedere gedroogde paddestoel
- 700 g rauwe aardappels (kooktype A of B)
- 1 theelepel koolzaadolie
- 250 g ricotta
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 200 g volkoren speltmeel
- 1x ei maat M
- 1 theelepel zout
- 30 g volkoren speltmeel (voor bestrooien)