Geen droge rijst met geraspte kaas meer. De romige risotto met kip moet je anders aanpakken. Probeer de rijst in de oven te zetten met bouillon. Het zal de juiste consistentie krijgen, het zal vochtig zijn en de toegevoegde zelfgemaakte roomkaas zal het een romige smaak geven.

Risotto met kip en champignons
40 min
30 min
Moeilijk
4 portie
Recept
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
480 kcal
24g eiwit
75g koolhydraten
9g vet
Ingrediënten
- 200 g volkoren rijst
- 1 l groentebouillon
- 1 theelepel koolzaadolie
- 20 g geklaarde boter
- 100 g champignons
- 1 teentje knoflook
- 2 theelepels gedroogde rozemarijn
- 300 g kipfilet
- 100 g roomkaas
- snufjes zout
- 5 g verse rozemarijn
- 10 g parmezaanse kaas