Hou je van iets zoets in de ochtend? Dan kan je onze suikervrije muffins van havermout met banaan niet weerstaan. Het beslag is klaar in een mum van tijd en dan hoef je alleen maar door de ovenruit te kijken hoe mooi ze opzwellen in de warmte. Besprenkel ze met honing en bestrooi met noten.

Ontbijtmuffins met banaan
32 min
25 min
Makkelijk
12 stukken
Recept
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
261 kcal
7g eiwit
28g koolhydraten
12g vet
Ingrediënten
- 3x rijpe banaan
- 2x ei
- 120 ml halfvolle melk
- 2 eetlepels honing
- 80 g kokosolie (gesmolten) (u kunt het door een andere olie vervangen worden)
- 300 g volkoren speltmeel
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 75 g kopjes havermout
- 80 g gemalen walnoten
- 2 theelepels bakpoeder