Gezonde Eters wordt Mandimu Meer over Mandimu

Gebakken omelet met spinazie en ricotta

Gebakken omelet met spinazie en ricotta

18 min 8 min Makkelijk 1 portie

Zo'n omelet met ei als ontbijt, niet alleen in het weekend, zal iedereen bevallen. Met een paar ingrediënten tover je een echte traktatie tevoorschijn. Probeer je omelet deze keer speciaal te maken met een beetje ricotta en spinazie, je zal er geen spijt van krijgen.

Recept

Toevoegen aan favorieten

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

244 kcal 18g eiwit 4g koolhydraten 17g vet

Ingrediënten

spinazie, ei, ricotta, tijm, zout

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten en klop met een garde op.

Giet het mengsel in een koekenpan met antiaanbaklaag.

Zet de pan in de oven en bak bij 170-180 °C voor ongeveer 7 minuten.