Gezonde Eters wordt Mandimu Meer over Mandimu

Courgettekoeken met gerookte zalm

Courgettekoeken met gerookte zalm

45 min 25 min Moeilijk 5 portie

Recept

Toevoegen aan favorieten

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

530 kcal 28g eiwit 50g koolhydraten 23g vet

Ingrediënten

aardappels, courgette, gedroogde-marjolein, zout, peper, ei, knoflook, havervlokken, olijfolie, griekse-yoghurt, dille, gerookte-zalm

Bereidingswijze

Rasp aardappelen en courgette in een grotere kom.

Voeg marjolein, ei, fijngemalen vlokken en geperste knoflook toe.

Voeg er ook zout en peper toe. Als het beslag water onttrekt, giet het af.

In het geval dat het beslag te lopend is, voeg nog een beetje gemalen havervlokken toe. Als het juist te dik is, kunt u een beetje melk toevoegen.

Doe het beslag met een opscheplepel in de pan met verhitte olijfolie en bak voor ca 3 minuten van beide kanten.

Serveer de koeken met Griekse yoghurt met gehakte dille en versier met gerookte zalm.