Gezonde Eters wordt Mandimu Meer over Mandimu

Amandelpap met quinoa

Amandelpap met quinoa

40 min 25 min Makkelijk 2 portie

Recept

Toevoegen aan favorieten

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

425 kcal 12g eiwit 50g koolhydraten 20g vet

Ingrediënten

amandelmelk, honing, pindakaas, kokosnootchips, bosfruit, quinoa

Bereidingswijze

Doe quinoa in een kom en begiet het met kokend water. Verplaats vervolgens quinoa naar een pan en voeg er amandelmelk toe.

Breng aan de kook en kook voor ca 20-25 minuten op een middelgroot vuur. In het geval dat quinoa tijdens het koken aan de bodem begint vast te plakken, voeg nog een beetje water toe.

Zet de gekookte pap even op zij, breng op smaak met honing en verdeel in 2 kommen. Serveer elke portie met een lepel pindakaas en amandelschaafsel.